• Officiële TW Steel Store
  • Gratis verzending
  • 1-2 dagen levertijd
easybanner

NEW: RED BULL
HOLDEN RACING TEAM
SPECIAL EDITION

Vind je stijl en laat je inspireren

Pink Ribbon

It is time to raise awareness for breast cancer. Having teamed up with Fight Cancer to great success in the past, we now decided to combine forces with Pink Ribbon to produce two special edition timepieces to raise awareness for breast cancer as well as raise and provide funds for vital research. For each watch sold we will donate a substantial portion to the Pink Ribbon foundation.

Pink Ribbon

NIEUW: DE 'DESPERADO' SPECIAL EDITION

Ga je eigen pad... in Spaanse stijl! Samen met de Macco Motors hebben wij deze gloednieuwe Son of Time ‘Desperado’ Special Edition gelijktijdig met een custom bike ontworpen en gemaakt. Dit horloge is gebaseerd op een 45 mm Maverick en sluit volledig aan bij de uitstraling van de ‘Desperado’-motor.

Deze Special Edition is qua stijl en kleur geheel in lijn met de ‘Desperado’-custom motor: het heeft een zwarte sandblasted kast met sunray donkergrijze wijzerplaat met rode cijfers, indexen en het karakteristieke Son of Time-logo. Om het ontwerp nog meer karakter te geven, wordt hij geleverd met een extra zwarte Milanese band zodat je het horloge naar wens kunt aanpassen.

NIEUW: DE 'DESPERADO' SPECIAL EDITION

DE SON OF TIME IN SPAANSE STIJL MET DE ‘DESPERADO’

De Son of Time is niet te stoppen. Samen met de Spaanse motorbouwers van Macco Motors hebben we twee ‘Desperado’ meesterwerken gebouwd: een unieke custom motor en een bijpassend horloge voor de Son of Time-serie. Met de Desperado geven we een unieke draai aan tijdloze vormgeving en eren we onverschrokken pioniers en geïnspireerd.

Deze samenwerking wordt gedreven door onvervalst vakmanschap en passie. De creatieve genieën van beide merken hebben heel hard gewerkt om een vintage look te creëren met een moderne twist. Het resultaat? Een custom motor en bijpassend horloge met een stijlvol retro-design en een ruwe, ongepolijste look.

DE SON OF TIME IN SPAANSE STIJL MET DE ‘DESPERADO’
Collaborations
News

Dit is niet zomaar een horloge,
het is een statement

Nederlands ontwerp, groot in visie en ongeëvenaard in stijl: wij geven tijd een heel nieuwe dimensie. Wij zijn er trots op anders te zijn en ontlenen kracht aan grootte. Sinds het begin in 2005 hebben we de horlogewereld opgeschud.

We doen het anders dan anderen, net zoals de trotse dragers van onze horloges. Het is een kunst om je stijlvol te onderscheiden, dat vergt zelfvertrouwen en lef. Dit zijn dan ook niet zomaar horloges, het zijn statements.

De tijd staat niet stil en dat doen wij ook niet. Wij zijn continu in beweging met onze innovatieve ontwerpen en maken morgen beter dan vandaag.

Wij zijn TW Steel.

Dit is niet zomaar een horloge,<br> het is een statement

THE VOLANTE COLLECTION

TW Steel zet met de nieuwe Volante collectie de harten van autoliefhebbers in de hoogste versnelling.

Gecreëerd uit passie en ontworpen voor iedereen die begrijpt dat een auto meer is dan alleen een middel om van A naar B te komen. Geheel in lijn met het DNA van TW Steel, brengt de Volante collectie de wereld van kracht, snelheid en rondvliegend rubber stijlvol om je pols.

THE VOLANTE COLLECTION