• Officiële TW Steel Store
  • Gratis verzending
  • 1-2 dagen levertijd
easybanner

NEW: The ACE Genesis

A revolution in the
Swiss watch industry

Vind je stijl en laat je inspireren

EEN REVOLUTIE IN DE ZWITSERSE HORLOGE-INDUSTRIE

Verfijnd, nauwkeurig en kenmerkend stoer en groots: de ACE Genesis collectie belichaamt betaalbare luxe. Het horloge biedt Zwitserse techniek, attitude en grensverleggend design voor een ongeëvenaarde prijs. De ACE Genesis overschaduwt zijn concurrenten. Dit is een horloge dat voor Luxe met hoofdletter L staat – in alle opzichten behalve het prijskaartje.

EEN REVOLUTIE IN DE ZWITSERSE HORLOGE-INDUSTRIE

DAKAR CORONEL EDITIONS

Het is tijd voor Dakar! Voor de 11e keer beginnen we samen met Tim en Tom Coronel aan de zwaarste rally ter wereld. De Dakar Rally is een race van extremen – onmenselijke omstandigheden, onherbergzaam terrein en een zinderende hitte waarin alleen het recht van de sterkste geldt. Ook dit jaar hebben we twee schitterende Limited Editions ontworpen, als eerbetoon aan dit ongekende avontuur: een populair Volante-model en een stoere, robuuste Grandeur Tech. Kies je favoriete Dakar-model riemen vast!

DAKAR CORONEL EDITIONS
Collaborations
News

Dit is niet zomaar een horloge,
het is een statement

Nederlands ontwerp, groot in visie en ongeëvenaard in stijl: wij geven tijd een heel nieuwe dimensie. Wij zijn er trots op anders te zijn en ontlenen kracht aan grootte. Sinds het begin in 2005 hebben we de horlogewereld opgeschud.

We doen het anders dan anderen, net zoals de trotse dragers van onze horloges. Het is een kunst om je stijlvol te onderscheiden, dat vergt zelfvertrouwen en lef. Dit zijn dan ook niet zomaar horloges, het zijn statements.

De tijd staat niet stil en dat doen wij ook niet. Wij zijn continu in beweging met onze innovatieve ontwerpen en maken morgen beter dan vandaag.

Wij zijn TW Steel.

Dit is niet zomaar een horloge,<br> het is een statement