• Officiële TW Steel Store
  • Gratis verzending
  • 1-2 dagen levertijd
easybanner

OFFICIAL TIMING
PARTNER

easybanner

NEW
DAKAR EDITIONS

easybanner

IN DUST
WE TRUST

easybanner

THE FINER
THINGS IN LIFE

easybanner

REV YOUR TIME

Dit is niet zomaar een horloge,
het is een statement

Nederlands ontwerp, groot in visie en ongeëvenaard in stijl: wij geven tijd een heel nieuwe dimensie. Wij zijn er trots op anders te zijn en ontlenen kracht aan grootte. Sinds het begin in 2005 hebben we de horlogewereld opgeschud.

We doen het anders dan anderen, net zoals de trotse dragers van onze horloges. Het is een kunst om je stijlvol te onderscheiden, dat vergt zelfvertrouwen en lef. Dit zijn dan ook niet zomaar horloges, het zijn statements.

De tijd staat niet stil en dat doen wij ook niet. Wij zijn continu in beweging met onze innovatieve ontwerpen en maken morgen beter dan vandaag.

Wij zijn TW Steel.

Dit is niet zomaar een horloge,<br> het is een statement

Vind je stijl en laat je inspireren

CEO ADESSO COLLECTION

Stoere elegantie voor wie een stap verder wil gaan. Voor iedereen die tijd wil vrijmaken voor de mooie dingen in het leven is er nu een horloge om van die momenten te genieten. De CEO Adesso-collectie heeft het oorspronkelijke TW Steel Canteen-ontwerp als basis gepakt en het een moderne, eigentijdse twist gegeven. Carpe diem.  

Kies het formaat dat bij je past, selecteer je chronograaf met een kast van 45 mm of 48 mm en geniet van een premium leren strap of stalen band. Met een keuze uit 22 modellen kan je altijd in stijl van quality time genieten.

CEO ADESSO COLLECTIONPREMIUM LEREN BANDEN

Eigentijds, vintage en premium ... de leren strap van de Maverick collectie geeft elk model karakter en een onmiskenbare cool factor. Geïnspireerd door iconen uit het verleden, deze banden zijn vervaardigd met passie van hoge kwaliteit leer. De straps zijn beschikbaar in een verschillende vintage kleuren zoals walnootbruin en oker, en zijn afgewerkt met grove stiksels.

<br><br>PREMIUM LEREN BANDEN


YFR GRANDEUR SPORT-COLLECTIE

Een statement van formaat voor echte kampioenen. De nieuwe Yamaha Factory Racing Grandeur Sport-collectie brengt hulde aan de succesvolle prestaties van het Yamaha-team in 2015.

Voor het strakke ontwerp van de vier horloges uit de collectie stond de YZR-M1, de motor waarmee Yamaha zegevierde, centraal. Elk model is uitgerust met een geavanceerd chronograafuurwerk en heeft een carbon wijzerplaat, opliggende ringen rondom de chronograafogen en een geïntegreerde rubberen strap. Dit is een collectie voor echte kampioenen.

<br>YFR GRANDEUR SPORT-COLLECTIE
Collaborations
News