• Officiële TW Steel Store
  • Gratis verzending
  • 1-2 dagen levertijd
easybanner

THE SON OF TIME
roars into 2017

easybanner

THE NEW
VOLANTE
COLLECTION

easybanner

IN DUST
WE TRUST

easybanner

DAKAR EDITIONS

Vind je stijl en laat je inspireren

THE SON OF TIME STORY CONTINUES

The Son of Time roars into 2017 with new statements: unique custom bikes with matching timepieces. Bringing together the worlds of horology and motorcycles, the Son of Time is back in the saddle with new design pioneers from the world of custom builds. Smooth lines and lots of power are on the menu with a fresh set of timepieces to match the next generation of cult classic machines.

Let the good times roll

THE SON OF TIME STORY CONTINUES

NEW: THE VOLANTE COLLECTION

TW Steel zet met de nieuwe Volante collectie de harten van autoliefhebbers in de hoogste versnelling.

Gecreëerd uit passie en ontworpen voor iedereen die begrijpt dat een auto meer is dan alleen een middel om van A naar B te komen. Geheel in lijn met het DNA van TW Steel, brengt de Volante collectie de wereld van kracht, snelheid en rondvliegend rubber stijlvol om je pols.

NEW: THE VOLANTE COLLECTION
Collaborations
News

Dit is niet zomaar een horloge,
het is een statement

Nederlands ontwerp, groot in visie en ongeëvenaard in stijl: wij geven tijd een heel nieuwe dimensie. Wij zijn er trots op anders te zijn en ontlenen kracht aan grootte. Sinds het begin in 2005 hebben we de horlogewereld opgeschud.

We doen het anders dan anderen, net zoals de trotse dragers van onze horloges. Het is een kunst om je stijlvol te onderscheiden, dat vergt zelfvertrouwen en lef. Dit zijn dan ook niet zomaar horloges, het zijn statements.

De tijd staat niet stil en dat doen wij ook niet. Wij zijn continu in beweging met onze innovatieve ontwerpen en maken morgen beter dan vandaag.

Wij zijn TW Steel.

Dit is niet zomaar een horloge,<br> het is een statement