• Officiële TW Steel Store
  • Gratis verzending
  • 1-2 dagen levertijd
easybanner

THE NEW
VOLANTE
COLLECTION

easybanner

DAKAR EDITIONS

easybanner

IN DUST
WE TRUST

easybanner

THE FINER
THINGS IN LIFE

Vind je stijl en laat je inspireren

NEW: THE VOLANTE COLLECTION

TW Steel revs up for 2017 with a timepiece collection from the heart of motoring, the Volante Collection.  

Made by those who love to drive and designed for anyone who sees a car as more than getting from A to B. The Volante Collection puts the TW Steel attitude in top gear and gives those who love to drive a timepiece that celebrates their love for the open road.

NEW: THE VOLANTE COLLECTION

CEO ADESSO COLLECTION

Stoere elegantie voor wie een stap verder wil gaan. Voor iedereen die tijd wil vrijmaken voor de mooie dingen in het leven is er nu een horloge om van die momenten te genieten. De CEO Adesso-collectie heeft het oorspronkelijke TW Steel Canteen-ontwerp als basis gepakt en het een moderne, eigentijdse twist gegeven. Carpe diem.  

Kies het formaat dat bij je past, selecteer je chronograaf met een kast van 45 mm of 48 mm en geniet van een premium leren strap of stalen band. Met een keuze uit 22 modellen kan je altijd in stijl van quality time genieten.

CEO ADESSO COLLECTION
Collaborations
News

Dit is niet zomaar een horloge,
het is een statement

Nederlands ontwerp, groot in visie en ongeëvenaard in stijl: wij geven tijd een heel nieuwe dimensie. Wij zijn er trots op anders te zijn en ontlenen kracht aan grootte. Sinds het begin in 2005 hebben we de horlogewereld opgeschud.

We doen het anders dan anderen, net zoals de trotse dragers van onze horloges. Het is een kunst om je stijlvol te onderscheiden, dat vergt zelfvertrouwen en lef. Dit zijn dan ook niet zomaar horloges, het zijn statements.

De tijd staat niet stil en dat doen wij ook niet. Wij zijn continu in beweging met onze innovatieve ontwerpen en maken morgen beter dan vandaag.

Wij zijn TW Steel.

Dit is niet zomaar een horloge,<br> het is een statement